Ideje za darila

Ideje za darila

Čeprav se morda zdi, da je jesen šele prišla k nam, bo kmalu spet prišel čas obdarovanj. So se tudi vam začela porajati vprašanja, kaj podariti osebam, ki imajo v našem življenju prav posebno mesto? Že imate ideje za darila?

Za posebne osebe v vašem življenju, kot je denimo vaša žena / mož, ljubeča mati, predana tašča ali dobrovoljna sodelavka/ sodelavec, ki vas med delovnikom vedno nasmeje, so ideje za izvirno darilo še kako dobrodošle.

No, pa tudi takrat, ko so prazniki že davno mimo, so te ideje še vedno odlične za darila ob rojstnih dnevih, za materinski dan, dan žena, valentinovo, … nasploh so ideje za darila dobrodošle kar celo leto. Nekaj predlog je tudi v naši spletni trgovini.

Kaj pa naj kupim?

Za vas imamo odgovor. Slovenska, ročno izdelana darila so zagotovo pravi odgovor. Obdarovancu /obdarovanki podarite slovenske izdelke, ki so z ljubeznijo urejeni in pakirani v dekorativno embalažo, ki je okolju prijazna.

Ob nakupu takega izdelka podprete tudi slovenskega podjetnika, ki s skrbno izbranimi naravnimi sestavinami izdela kvaliteten izdelek.

Zagotovo vam bodo prav prišli darilni paketi slovenske blagovne znamke BioKatka. Naravni izdelki za nego telesa so naravni in odlični za uporabno za prav vsako žensko. Naj bo to vaša mami, hčerka, tašča, sodelavka, …

Iskanje popolnega darila se morda zdi zastrašujoče, a bodite prepričani, da so ta darila, ne glede na to ali ste kozmetična navdušenka, pisana na kožo prav vsaki.

Naravna kozmetika je prisotna že v dnevni rutini nege kože, zato se bo vsaka obdarovanka zagotovo razveselila hidrolata kot tonika za obraz ali šipkovega olja, ki je odličen negovalec suhe in občutljive kože. Skupaj z naravno kremo BioKatka pa ste izbrali darilni paket, ki bo to osebo več kot navdušil.

Med prisrčna in izvirna darila zanjo sodi tudi darilo Gold, ki vsebuje arganovo olje in hidrolat smiljam ali pa pa Mila, kjer vas čakata naravna krema za obraz in za roke ter balzamom za ustnice. Zato presenetite svoje prijatelje in družinske člane z darilom, ki so ga za vas izdelali v BioKatki.

So vam ideje za darila všeč?

1 thought on “Ideje za darila”

  1. Pingback: Najboljši marmorni kolač - Dobrotke

Comments are closed.