BioKatka darilo Zanjo Rosa

BioKatka darilo Zanjo Rosa vsebuje Šipkovo olje in Hidrolat vrtnice. Darilo Zanjo Rosa je primeren je za vse priložnosti.

Kategorija:

BioKatka darilo Zanjo Rosa vsebuje:

Šipkovo olje je bogato z antioksidantivitamini. Na kožo deluje zelo pomirjajoče, se hitro vpije in na koži ne pusti mastnega občutka. Na njej ustvari zaščitni sloj ter koži prepreči dehidracijo. Odlično je za nego poškodovane in vnete kože,  proti prezgodnjemu staranju kože, za nego suhe, dehidrirane in razpokane kože.

Hidrolat vrtnic je pridobljen s parno destilacijo cvetnih listov vrtnic. Ima nežen ženski vonj po vrtnicah. Omamen vonj damaščanske vrtnice pomirja in deluje proti stresu, dvigne razpoloženje in vrača energijo. Primeren je za vse tipe kože obraza, še posebno za suho ali zrelo kožo. Kožo hidrira, ji vrača elastičnost in sijaj, pomiri rdečico na obrazu ter preprečuje nastanek gubic. Pred uporabo hidrolat pretresite.

Darilo Zanjo Rosa je pakiran v lični embalaži velikosti 16,2 x 9,2 x 4,8 cm. Primeren je za vse priložnosti: valentinovo, dan žena, materinski dan, rojstni dan, … Krasi ga darilna kartica “Lepota je v nas samih. Lepa si.”