BioKatka darilo Zanjo Zala

Darilo Zanjo Zala sestavljajo Krema za obraz, Šipkovo olje in Hidrolat vrtnice blagovne znamke BioKatka.

Kategorija:

Darilo Zanjo Zala sestavljajo Krema za obraz, Šipkovo olje in Hidrolat vrtnice blagovne znamke BioKatka.

Krema za obraz daje koži svilnat in osvežilen občutek. Na koži ne pušča neprijetnega mastnega občutka. Kožo navlaži in nahrani.

Šipkovo olje je bogato z antioksidantivitamini. Na kožo deluje zelo pomirjajoče, se hitro vpije in na koži ne pusti mastnega občutka. Na njej ustvari zaščitni sloj ter koži prepreči dehidracijo. Odlično je za nego poškodovane in vnete kože,  proti prezgodnjemu staranju kože, za nego suhe, dehidrirane in razpokane kože.

Hidrolat vrtnic je pridobljen s parno destilacijo cvetnih listov vrtnic. Ima nežen ženski vonj po vrtnicah. Omamen vonj damaščanske vrtnice pomirja in deluje proti stresu, dvigne razpoloženje in vrača energijo. Primeren je za vse tipe kože obraza, še posebno za suho ali zrelo kožo. Kožo hidrira, ji vrača elastičnost in sijaj, pomiri rdečico na obrazu ter preprečuje nastanek gubic. Pred uporabo hidrolat pretresite.

Darilo Zanjo Zala je pakiran v lični embalaži velikosti 15 x 15 x 6,5 cm. Primeren je za vse priložnosti: valentinovodan ženamaterinski danrojstni dan, … Krasi ga darilna kartica “Lepota je v nas samih. Lepa si.”