Otroški probiotiki v prahu z vit. C 50g

Viridian Otroški probiotiki v prahu vsebuje dobre črevesne bakterije ter edinstven prebiotik.

Šifra: VIR59425 Kategorije: , ,

Otroški probiotiki v prahu so mešanica štirih sevov dobrih črevesnih bakterij. Poleg probiotikov vsebujejo tudi edinstven prebiotik, sestavljen iz prebiotičnih oligosaharidov in rastlinskega inulina, ki se ne absorbira, črevesju pa pomaga vzpostaviti zdravo črevesno floro ter naseljevanje dobrih bakterij.

Otroški probiotiki v prahu vsebujejo tudi vitamin C, ki ima pomembno vlogo pri delovanju imunskega sistema, povečuje absorpcijo železa,  prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti ter prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju.

Viridian Otroški probiotiki v prahu z vit. C 

  • uživanje probiotika se priporoča vsaj dva do tri mesece,
  • izdelka ne hranite v hladilniku,
  • samo iz 100% aktivnih sestavin,
  • brez veziv in polnil,
  • primeren za vegane,
  • brez GSO,
  • ni testiran na živalih.

 

Vašega otroka napenja, ima drisko, zaprtje, prebavne motnje ali vetrove? To so samo nekateri znaki, da najpomembnejši organ ne deluje dobro.
Črevesje pa ne sodeluje samo pri prebavi hrane, ko lahko mislimo. V njem poteka absorpcija pomembnih hranil in vitaminov. In ne pozabimo: tudi okoli 60% imunskega sistema se tvori ravno v črevesju.
Zdravje črevesja je zelo pomembo, zato poskrbimo za zdravo črevesno floro.

Uporaba:
Otroški probiotik v prahu z vitaminom C lahko uživate z žlico ali pa jih vmešate v hladno hrano ali pijačo. Probiotik je dobrega okusa in ne vsebuje mleka. Servirna žlička (1g) je priložena.

Sestavine:
Ena priložena žlička (1g) vsebuje:
Skupno št. dobrih živih bakterij 2 milijardi
Lactobacillus acidophilus NCIMB 30157
Lactobacillus acidophilus NCIMB 30156
Bifidobacterium lactis NCIMB 30172
Bifidobacterium bifidum NCIMB 30153
Vitamin C (kalcijev askorbat) 50mg
Prebiotik FS2-60 (celoten spekter prebiotikov oligosaharidov in rastlinskega inulina) 835mg

Opozorila:
Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Pri zdravljenju z zdravili se o uporabi posvetujte z zdravstvenim delavcem. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka, razen če vam je tako naročil zdravstveni delavec.