Probiotik za mame in dojenčke 30g

Probiotik za mame in dojenčke je na voljo v prahu in je primeren za nosečnice in doječe mame ter dojenčke od rojstva dalje.

Probiotik za mame in dojenčke vsebuje prijazne bakterije v obliki Lactobacillus rhamnosus GG, najbolj dokumentiranega seva dobrih bakterij na svetu za  uporabo pri materah in dojenčkih. Ta poseben sev GG L rhamnosus je bil znanstveno preučen in dobro dokumentiran za uporabo v nosečnosti in pri dojenčkih.

Probiotik za mame in dojenčke vsebuje tudi celoten spekter prebiotikov, pridobljenih iz cikorije, ki podpirajo prijazne bakterije v črevesju.

Lactobacill rhamnosus GG je na voljo v prahu, s priloženo dozirno žličko in je primeren za nosečnice in doječe mame ter dojenčke od rojstva dalje. Uživajo ga lahko tudi vsi ostali, ki bi želeli okrepiti črevesje in imunski sistem.

Viridian Probiotik za mame in dojenčke

  • vsak odmerek vsebuje več kot 10 milijard dobrih bakterij,
  • enostavna uporaba – prah lahko dodate vodi, hladni hrani in pijači,
  • samo iz 100% aktivnih sestavin,
  • brez veziv in polnil,
  • primeren za vegane,
  • brez GSO,
  • ni testiran na živalih.

 

Uporaba:
Kot prehransko dopolnilo med nosečnostjo in dojenjem vzemite eno priloženo žličko (1g) na dan. Za dojenčke in otroke od rojstva do 12. leta vzemite eno priloženo žličko (1g) dnevno ali po navodilih zdravstvenega delavca.

Sestavine:
Ena priložena žlička (1g) zagotavlja:
Lactobacillus rhamnosus GG 10 miljard
Prebiotiki FS2-60* 936mg

Opozorila:
Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Pri zdravljenju z zdravili se o uporabi posvetujte z zdravstvenim delavcem. Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka, razen če vam je tako naročil zdravstveni delavec. Ne priporočamo ga med nosečnostjo ali dojenjem, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače.