Probiotiki Saccharomyces Boulardii 30 kapsul

Viridian Probiotiki Saccharomyces Boulardii vsebujejo nepatogeno kvasovko Scharomyces Boulardii, pet dobrih probioti─Źnih kultur ter edinstven prebiotik.

Probiotiki Saccharomyces Boulardii (po francoskem mikrobiologu Henriju Bulard) vsebujejo nepatogeno kvasovko Scharomyces Boulardii, pet dobrih probioti─Źnih kultur (Lactobacilov, Bifidobakterij) ter edinstven prebiotik.

Prebiotik, ki je sestavljen iz prebioti─Źnih oligosaharidov in rastlinskega inulina, se ne absorbira, ─Źrevesju pomaga vzpostaviti zdravo ─Źrevesno floro ter naseljevanje dobrih bakterij.

Viridian Probiotiki Saccharomyces Boulardii

  • Probiotiki Saccharomyces Boulardii ┬álahko jemljemo tudi ob so─Źasnem jemanju z antibiotikom (ta je med u┼żivanje ne uni─Źi),
  • zelo priporo─Źljivo je u┼żivanje Bulardii probiotika med potovanjem (potovalne driske),
  • izdelka ni potrebno hraniti v hladilniku, saj je nepatogena kvasovka bluardii odporna na vro─Źino,
  • samo iz 100% aktivnih sestavin,
  • brez veziv in polnil,
  • primeren za vegane,
  • brez GSO,
  • ni testiran na ┼żivalih.

 

Vas napenja, imate drisko, zaprtje, prebavne motnje ali vetrove? To so samo nekateri znaki da vaš najpomembnejši organ ne deluje dobro.
─îrevesje pa ne sodeluje samo pri prebavi hrane, ko lahko mislimo. V njem poteka absorpcija pomembnih hranil in vitaminov. In ne pozabimo: tudi okoli 60% imunskega sistema se tvori ravno v ─Źrevesju.
Zdravje ─Źrevesja je zelo pomembno, zato poskrbimo za zdravo ─Źrevesno floro.

Uporaba:
Kot prehransko dopolnilo vzemite probiotiki Saccharomyces Boulardii 1 do 2 kapsuli dnevno. ─îe se odpravljate na potovanje vzemite 1 kapsulo dnevno 5 dni pred predvidenim odhodom in nadaljujte z uporabo med potovanjem.

Sestavine:
Ena kapsula vsebuje:
Saccharomyces boulardii (250mg) 5 milijard
Sinbioti─Źna dnevna me┼íanica dobrih bakterij 1,5 milijard
Lactobacillus acidophilus DDS-1
Bifidobacterium breve ATCC 15700
Bifidobacterium infantis ATCC 15697
Bifidobacterium longum ATCC15707
Prebiotiki FS2-60 320mg (popolni spekter prebioti─Źnih oligosaharidov in rastlinskega inulina)
Rastlinska celulozna kapsula 100mg

Opozorila:
Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnote┼żeno prehrano. Pri zdravljenju z zdravili se o uporabi posvetujte z zdravstvenim delavcem. Ne prekora─Źite priporo─Źenega dnevnega odmerka, razen ─Źe vam je tako naro─Źil zdravstveni delavec. Ne priporo─Źamo ga med nose─Źnostjo ali dojenjem, razen ─Źe vam zdravstveni delavec svetuje druga─Źe.